Inversions per a equipaments culturals a Santa Margalida

10-Octubre-2023
Aquests darrers mesos s'han fet tot un seguit d'inversions als espais culturals del municipi gràcies a les "subvencions 2023 del fons municipal d'inversions per a equipaments culturals" del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca. Aquesta subvenció, d’un total de 5885,44 Euros, ha servit per a l'adquisició dels següents equipaments:
👉LÍNIA 1. BIBLIOTEQUES. Adquisició de dos ordinadors per a la Xarxa de Biblioteques de Santa Margalida (torre, disc dur, pantalla, teclat, ratolí). En aquesta ocació els dos ordinadors han servit per a renovar els que hi havia a la biblioteca de Can Picafort, ja que la majoria estaven en mal estat o ja sense funcionament. S'ha rebut una subvenció de 1654,06 Euros.
👉LÍNIA 4. AUDITORI. Adquisició d'una càmara per a l'Auditori, així com tots els elements associats a la mateixa (controlador, suport paret i cablejat i adaptadors). Aquesta càmara servirà per a poder complementar la funcionalitat de gravació dels espectacles, conferències i altres esdeveniments de l’Auditori, així com, si és necessari, poder retransmetre espectacles en directe. S'ha rebut una subvenció de 4231,38 Euros
 
 
 
----
 
Pots veure la notícia al Facebook! https://www.facebook.com/santamargalidacultura